Çerez Örnek

Bilimsel Yayınlar

  • Döner üretiminde farklı yağ oranları ve bitkisel katkıların kullanımının heterosiklik amin (HCA) oluşumu ve bazı özellikler üzerine etkileri
  • Döner üretiminde sodyum klorür alternatifi olarak kalsiyum klorür, potasyum klorür ve mantar (Agaricus bisporus) kullanımının etkilerinin incelenmesi
  • Yaprak döner üretiminde odun ateşinde pişirme yöntemi parametrelerinin heterosiklik amin (HCA) oluşumu ve bazı özellikler üzerine etkileri
  • Tavuk döner üretiminde farklı parametrelerin uygulanmasının ürün kalite özellikleri ve enerji verimliliği üzerine etkilerinin incelenmesi
  • Tavuk döner üretim tekniğinin modellenmesi ve doğrulanması
  • Our traditional product doner; production methods, quality characteristics and development studies

 


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ